روش پرورش مرغ ارگانیگ

روش پرورش مرغ ارگانیگ

چگونه می توان مرغ ارگانیک را پرورش داد؟

امروزه بسیار افراد به دنبال پرورش مرغ ارگانیک می باشند از همین رو باید برای پرورش آن به یک سری نکات توجه لازم را داشته باشیم. نکته دیگری که امروزه اغلب افراد به آن فکر می کنند آن است که کیفیت گوشت ارگانیک بسیار بهتر از مرغ هایی می باشد که با هورمونی رشد می کنند. از همین رو ما در این مقاله قصد داریم به طور کامل در مورد روش پرورش مرغ ارگانیک به گفتگو نیز بپردازیم. نکته ای که بسیار حائز اهمیت می باشد آن است که زمانی که مرغ ارگانیک مبتلا به بیماری یا ویروسی شوند ضرر مالی یا اقتصادی آن به نست از پرورش صنعتی بسیار کم تر می باشد. هم چنین لازم است بدانید که علاوه بر مرغ این امکان فراهم شده است که برخی از پرنده های بومی و گوشتی  را به صورت ارگانیک نیز پرورش دهید.

تفاوت پرورش مرغ ارگانیک با سایر روش های پرورشی چیست؟

بسیار از افراد در مورد مرغ ارگانیک این فکر را می کنند که مرغ ارگانیک تنها در روستا یاقت می شود که در پاسخ باید بگوییم این باور کاملا اشتباه می باشند. اگر بخواهیم به طور کلی بیان کنیم که منظور از مرغ ارگانیک چیست، آن است که برای رشد آنها از هیچ گونه دارو و آنتی بیوتیکی نیز استفاده نمی شود و این طیور از سبزیجات طبیعی و چمنزار ها استفاده می کنند. نکته ای که لازم است بدانید آن است که به مرغ های ارگانیک هم از غذای مصرفی ماده خود هم میتوانند بدهند اما در مرغداری های بزرگ تمامی شرایط پرورشی و تغذیه آنها تحت نظر دام پزشک نیز می باشد.

پرورش مرغ صنعتی

از دیگر مواردی که باید در مورد پرورش طیور ارگانیک بدانید آن است که طیور ها مجببورند برای پیدا کردن غذا در طی روز تحرک زیادی نیز داشته باشند و به همین علت اگر کمی دقت کرده باشید می بینید که گوشت آنها کمی سفت تر نسبت به سایر مرغ ها می باشد. امروزه به دلیل نیاز زیاد جامعه به گوشت سفید برای تولید گوشت بیشتر مجبورند که از داروهای تقویتی نیز استفاده کنند. توسط آن داروها مرغ ها نیز سریعتر رشد پیدا میکنند.

برای نگهداری و پرورش مرغ ارگانیک، علفزار باید چه ویژگی های داشته باشد؟

یکی از مهم ترین مواردی که بسیار در پرورش مرغ ارگانیک حائز اهمیت می باشد، علفزار است. حتما برای نگهداری طیور در آن باید حصار کشی شده باشد تا با این روش بتوان از ورود حیواناتی مانند روباه، سگ و گربه نیز جلوگیری کرد. زیرا ورود آنها سبب انتقال بیماری، آلوده شدن آب و حتی شکار آنها نیر شود.

از آنجایی که مرغ ها برای رشد به مواد معدنی نیاز دارند زمین های علفزار اغلب در آنها انواع سبزیجات ها نیز کشت می شود از جمله می توان به جعفری، ریحان، شبدر، گندم و ریحان نیز اشاره کرد. با توجه به شبزیجاتی که قید شد می توان گفت که تغذیه آنها نیز کامل می شود.

حتما توجه داشته باشید که به محصولات کشاورزی کاشته شده هیچ گونه کود شیمیایی استفاده نشده باشد زیرا کود شیمیایی سبب مسمومیت آنها نیز می شود.

یکی دیگر از تفاوت ها آن این که با قیمت مناسب می توان به راحتی مرغ ارگانیک را پرورش داد. هم چنین مرغ ها با استفاده از حشراتی که بر روی زمین وجود دارد تغذیه می کنند، مصرف آن سبب کیفیت بهتر گوشت آنها نیز می شود.

نکات مهم در پرورش طیور ارگانیک و طبیعی چیست؟

نکات مهم در پرورش طیور ارگانیک و طبیعی چیست؟

تغذیه سالم طیور ارگانیک

برای پرورش طیور ارگانیک باید حتما یک سری نکات را مد نظر داشته باشید از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • انجام واکسیناسیون به موقع جهت جلوگیری از بیماری
  • تحت کنترل بودن طیور در صورت بروز هرگونه علائم آن را قرنطینه کنید.
  • سعی کنید از دارو و آنتی بیوتی ها تا حد امکان در روش پرورش مرغ ارگانیک استفاده نکنید.
  • جهت تامین مواد معدنی و ویتامین آنها از علوفه و سبزیجات استفاده کنند.
  • حتما از آب آشامیدنی سالم استفاده کنند.

نیتجه گیری

با توجه به نکاتی که در مقاله درباره روش پرورش مرغ ارگانیک بیان شد پی بردیم که امروزه اغلب افراد به دنبال مرغ ارگانیک هستند از همین رو برای پرورش آن به یک علفزار نیاز داریم که بتوانیم طیور را در داخل آن نگهداری کنیم. هم چنین طیور را باید در مزرعه ای نگهداری کنیم که در آن انواع سبزیجات کشت شود و با مصرف آن مواد معدنی خود را تامین کنند.

سوالات متداول

  1. تفاوت مرغ ارگانیک با سایر پرورش مرغداری ها چیست؟
    آن است که در مرغ های ارگانیک دیگر دارو تقویتی و آنتی بیوتیک جهت رشد استفاده نمی شود و تغذیه آنها تنها با سبزیجات می باشد.
  2. چه نکاتی را باید در پرورش طیور ارگانیک مد نظر داشته باشیم؟
    از مهم ترین نکات می توان به واکسیناسیون به موقع، کاهش مصرف دارو های تقویتی و آنتی بیوتیکی نیز اشاره کرد.
  3. تغذیه مرغ های ارگانیک بای به چه صورت باشد؟
    حتما باید از علوفه و سبزیجات تاره استفاده کنند هم چنین از مکمل های شیمیایی استفاده نشود.
چه امتیازی می دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × یک =